Training volgen?

Tinten Academie

Ben jij werkzaam binnen het sociaal domein of in het pedagogisch werk? En wil je je graag verder blijven ontwikkelen en aan blijven haken bij de nieuwste trends en methodieken? Tinten Academie biedt trainingen voor professionals, waarbij wordt ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen. We geven jou de tools om je sterke punten zo efficiënt mogelijk in te zetten en stimuleren jou zo om te groeien in je vak.

Dit doen we door trainingen aan te bieden die zijn gericht op het verbeteren van jouw algemene vaardigheden, zoals een training out of the box denken en presenteren. Daarnaast bieden we trainingen aan over allerlei thema's binnen het pedagogisch werk en het sociaal domein. Bijvoorbeeld trainingen gericht op het versterken van de pedagogische basiskennis over de ontwikkeling van jongeren en trainingen systeemgericht werken bij huiselijk geweld incidenten.

De trainingen van Tinten Academie worden als e-learning, blended-learning of klassikaal aangeboden. Wil je meer weten over onze trainingen? Een overzicht van het brede trainingsaanbod van Tinten Academie vind je op de website van Tinten Academie.