Introductie Social Media - 1 dag


Inhoud

Voorbereiding: geen
Aantal bijeenkomsten: 1

De opkomst van Social Media heeft een sterke invloed op het bedrijfsleven en is een belangrijk onderdeel geworden binnen marketingstrategieën. Om Social Media effectief en efficiënt in te zetten wordt deze training Introductie Social Media aangeboden, vol met tips, trucs en handvatten. Met deze training leert u de Social Media (bijvoorbeeld LinkedIn, Twitter en Facebook) succesvol in de praktijk in te zetten voor zakelijk gebruik.

De training bestaat uit de volgende standaard onderwerpen (op basis van een intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen):

 • Wat zijn Social Media?
 • Welke Social Media zijn er?
 • Wat is de impact van Social Media op het bedrijfsleven?
 • Waarvoor kunnen Social Media worden ingezet ?
 • Wat is de doelgroep?
 • Social Media: de do's en don'ts
 • De laatste Social Media trends
 • Social Media in de toekomst
 • Praktijkvoorbeelden 

Leeruitkomsten
Na afloop van de cursus ken je de mogelijkheden van alle sociale netwerken. Je weet welke mediakanalen interessant zijn voor jou en jouw organisatie. Je hebt na deze training inzicht in de voor- en nadelen ervan, en je kunt Social Media succesvol inzetten voor zakelijke doeleinden.

Doelgroep
De doelgroep voor de training Introductie Social Media bestaat uit organisaties die de kansen omtrent Social Media willen verkennen. Het is voor diegenen die willen weten welke Social Media kanalen zij kunnen inzetten voor bepaalde doeleinden.

Niveau van de training
De training is geschikt voor alle niveaus.

Duur van de training
1 dag

Trainers
Deze training wordt gegeven door trainers van ExplainiT.

Accreditatie
Deze training is niet geaccrediteerd.

Certificering
Je ontvangt een certificaat van deelname.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze training? Neem dan contact op met Marloes van Dijke: m.vandijke@tintentrainingenadvies.nl, of met Rinette Timmerman: r.timmerman@tintentrainingenadvies.nl, of bel met 088-0305100.

Akkoord?
Door je in te schrijven voor deze activiteit geef je Tinten Training en Advies (TTA) toestemming om je mailadres en/of  NAW-gegevens indien nodig door te geven aan de trainer van deze activiteit. Bij TTA werken wij veel samen met externe partijen. Zij verzorgen de trainingen voor ons. Soms hebben zij bepaalde gegevens nodig van deelnemers, bijvoorbeeld je mailadres (om je informatie toe te sturen), of NAW-gegevens (voor op je certificaat). Voor verdere informatie verwijzen wij je naar het privacy statement van de Tintengroep.

Wanneer je je inschrijft voor deze activiteit ga je akkoord met de Algemene voorwaarden (inclusief annuleringsvoorwaarden) van TTA.

NB:

 • Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de training te annuleren.
 • Prijzen zijn onder voorbehoud van jaarlijkse indexering.

Informatie

€401,00

Aanmeldopties

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Laat dan onderstaand je naam en e-mailadres achter.