Algemene vaardigheden

Met een praktijkgerichte training werk je in korte tijd aan algemene vaardigheden die ervoor zorgen dat jij je werk sneller en beter kunt uitvoeren. Denk hierbij aan digitale vaardigheden, werken met software programma’s en aanleren van soft skills. Bekijk het actuele opleidingsaanbod voor de algemene vaardigheden.

Digitale vaardigheden

Goede computervaardigheden zijn absoluut noodzakelijk voor vrijwel iedere functie. Zowel op je werk als thuis speelt dit een steeds grotere rol. Door implementatie van diverse digitale systemen, werk je steeds vaker met een computer. In deze trainingen verbeter je jouw digitale vaardigheden en leer je beter te werken met diverse systemen.

Bedrijfsveiligheid

Onze BHV trainingen zijn erg populair en worden met een 9,0 beoordeeld! We hebben BHV basistrainingen, EHBO en BHV speciaal gericht op kinderen. Met de herhalingstrainingen blijf je helemaal up-to-date.

Onze trainingen voldoen aan de landelijke normen voor kwaliteit en veiligheid. Zo zijn de BHV trainingen conform de richtlijnen van het NIBHV. Na de EHBO training ontvang je een NIKTA-certificaat met een draagpas die één jaar geldig is.

Soft skills

Soft skills gaat over hoe jij met anderen en met je werk omgaat. Wij hebben een divers aanbod. Leer meer ontspannen op het werk in de training “Mindfulness”. Reflecteer op je eigen rol in de organisatie en verbeter je adviesvaardigheden in de training “Denken in Driehoeken”. Breng je leidinggevende skills naar een hoger niveau in een opleiding leidinggevende opmaat. Deze een andere interessante trainingen vind je in ons actuele onderwijsaanbod. 

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de trainingen die wij kunnen aanbieden?

Bekijk alle trainingen

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Laat dan onderstaand je naam en e-mailadres achter.