Corona

15 juli 2020

Na een periode van lockdown, zijn we weer voorzichtig begonnen met het geven van trainingen. Vanaf 1 juli zijn georganiseerde bijeenkomsten weer toegestaan. Uiteraard volgen wij ook net als de rest van Nederland de RIVM-richtlijnen. Wil jij weten welke maatregelen wij treffen om veilig te trainen op locatie?

  • Wij zorgen voor de garantie om 1,5 meter afstand te houden
  • Trainers ontvangen voorafgaande aan de training veiligheidsinstructies
  • Deelnemers hebben een vaste zitplaatsen
  • Wij werken met een uitgebreid protocol
  • Voorafgaand aan de trainen doen wij een gezondheidscheck bij deelnemers

Jouw veiligheid is belangrijk! Voldoen de locaties niet aan de eisen? Kun je tijdens de training geen afstand bewaren? Dan zal de training worden uitgesteld of online worden aangeboden. We beslissen met de trainers welke lesstof zich wel en niet leent voor online les. Voorop staat dat de gestelde leerdoelen worden behaald. 

De trainingen die gepland stonden voor 1 juni 2020 zijn verplaatst naar een later te bepalen moment of zijn online gegeven. Je wordt persoonlijk geïnformeerd over de status van de  training(en) waarvoor je staat ingeschreven. De nieuwe data maken wij z.s.m. bekend. Het inschrijven voor een training is nog steeds mogelijk. Onze overige dienstverlening loopt uiteraard gewoon door. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 - 030 51 00.