Corona

25 maart 2022

Nu de maatregelen rondom corona zo goed als allemaal zijn opgeheven, worden onze trainingen weer zo veel mogelijk op locatie aangeboden. Enkele training blijven, gezien de goede ervaringen, online gegeven worden. Bij de omschrijving van een training zie je hier meer informatie over.

 

10 juni 2021

Nu de regelgeving rondom corona is versoepeld, is het weer mogelijk om trainingen op locatie aan te bieden. De komende tijd zullen daarom steeds meer trainingen fysiek gaan plaatsvinden. Bij de omschrijving van een training kun je ook zien of deze online of op locatie wordt aangeboden.


15 december 2020

Nederland is vanaf 15 december in lockdown.
De nieuwe maatregelen die zijn afgekondigd geven aan dat de maximale groepsgrootte 2 personen is. Dit betekent dat in ieder geval tot en met 19 januari geen fysieke trainingen worden georganiseerd door Tinten Trainingen en Advies.

 

30 september 2020

De Rijksoverheid heeft maandagavond 28 september nieuwe maatregelen afgekondigd in het kader van Covid-19. Binnen de uitzonderingen op een nieuw maximum voor ruimte binnen (max 30) en activiteiten buiten (max 40) zijn naast onderwijsinstellingen ook trainingsinstellingen opgenomen. Trainingen hoeven dus niet gecanceld of verschoven te worden en kunnen, mits volgens het Protocol Veilig Trainen, gewoon doorgang vinden! Als Tinten Training en Advies volgen wij het advies van de Rijksoverheid en houden wij ons aan het Protocol Veilig Trainen van de Nederlandse Orde van Beroeps Trainers (NOBTRA). Wij nemen de volgende maatregelen:

 • Wij zorgen voor de garantie om 1,5 meter afstand te houden
 • Waar nodig is de groepsgrootte aangepast
 • Trainers ontvangen voorafgaande aan de training veiligheidsinstructies
 • Deelnemers hebben een vaste zitplaatsen
 • Voorafgaand aan de trainen doen wij een gezondheidscheck bij deelnemers
 • Deelnemers met klachten zijn niet welkom
 • Wij werken met een uitgebreid protocol

Voldoen de locaties niet aan de eisen? Kun je tijdens de training geen afstand bewaren? Dan zal de training worden uitgesteld of online worden aangeboden. Je wordt hierover persoonlijk over geïnformeerd. We beslissen met de trainers welke lesstof zich wel en niet leent voor online les. Voorop staat dat de gestelde leerdoelen worden behaald. 

 

15 juli 2020

Na een periode van lockdown, zijn we weer voorzichtig begonnen met het geven van trainingen. Vanaf 1 juli zijn georganiseerde bijeenkomsten weer toegestaan. Uiteraard volgen wij ook net als de rest van Nederland de RIVM-richtlijnen. Wil jij weten welke maatregelen wij treffen om veilig te trainen op locatie?

 • Wij zorgen voor de garantie om 1,5 meter afstand te houden
 • Trainers ontvangen voorafgaande aan de training veiligheidsinstructies
 • Deelnemers hebben een vaste zitplaatsen
 • Wij werken met een uitgebreid protocol
 • Voorafgaand aan de trainen doen wij een gezondheidscheck bij deelnemers

Jouw veiligheid is belangrijk! Voldoen de locaties niet aan de eisen? Kun je tijdens de training geen afstand bewaren? Dan zal de training worden uitgesteld of online worden aangeboden. We beslissen met de trainers welke lesstof zich wel en niet leent voor online les. Voorop staat dat de gestelde leerdoelen worden behaald. 

De trainingen die gepland stonden voor 1 juni 2020 zijn verplaatst naar een later te bepalen moment of zijn online gegeven. Je wordt persoonlijk geïnformeerd over de status van de  training(en) waarvoor je staat ingeschreven. De nieuwe data maken wij z.s.m. bekend. Het inschrijven voor een training is nog steeds mogelijk. Onze overige dienstverlening loopt uiteraard gewoon door. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 - 030 51 00.

Neem contact met ons op